Op zaterdag 22 juli 2017 zal de derde editie van het buitenfestival FunFest Outdoor plaatvinden met als thema FunFest goes Asia! Het festival vindt plaats op de Kunstwei in Wolphaartdijk van 12.00 tot 00.00 uur.

Op het terrein van de Kunstwei waant de bezoeker zich in Aziatische sferen. Deze editie zijn er maar liefst vier areas met allemaal verschillende soorten acts en muziek. Het hoofdpodium gebouwd van bamboe in de hoofdrol wordt gevuld met acts als Roots Rising, de Beatbusters, Choas Club, Casa de la Muerte en The Super Nintendos. Een gevarieerde mix van indi folk tot aan keiharde ska, dubstep, gypsy en pop. Voor ieder wat wils! Op de DJ stage, omgetoverd tot een Drakenschip, staan bekende lokale dj’s zoals Strakko & Bramski, Janick Megroot en de heren van dj-concept Electroniek. De silent circle wordt overdag gebruikt voor theater en Yoga workshop waarna de Silent Disco van start gaat met heerlijke 80s en 90s platen tegenover de gekste tegenhangers; Techno tot aan Hardcore, alles is mogelijk! Een ware belevenis. Als extra area, zeer toepasselijk in het Azië thema, zal de Japanse Karaoke bar zijn waar uit volle borst in een gezellige bruine Aziatische kroeg meegezongen kan worden met een bijzondere geisha als host.

Voor alle leeftijden zijn er activiteiten. Zin in een potje worstelen als een echt Sumo worstelaar? Check! Jezelf transformeren in de bijzondere Transformaziëjezelf tent? Check! Op de foto met een mooi decor door fotograaf Flier? Check! Heerlijk eten van verschillende foodtrucks? Check! Uiteraard zijn er nog veel meer bijzondere en leuke activiteiten te ervaren dus KOM, ZIE en BELEEF FunFest Outdoor 2017!

De tickets voor het festival zijn te koop via www.funfest.nu, de Facebook ticketlink, Primera winkels en The Tube in Goes voor €20. Aan de deur zijn de kaarten €25. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. De organisatie raadt alle bezoekers aan gebruik te maken van de pendelbus vanaf Station Goes. Deze rijdt op diverse tijden van Station Goes naar het festival terrein en omgekeerd.

Kijk voor de laatste informatie bij het evenement of op www.facebook.nl/StichtingFunFest

Pin It on Pinterest

Share This