We hadden het alleen maar durven dromen: dubbel zoveel mensen als de eerste editie en een prachtig zonnetje! Er was weer een hoop nieuws te ontdekken voor de bezoekers van FunFest Outdoor 2016. Een nieuwe opzet van het terrein, twee nieuwe area’s en véél nieuwe kunst, dit jaar in het thema Fairy Trashy.

De media was ook volop aanwezig. “Even ontsnappen aan de realiteit. Funest deed zijn naam zaterdag eer aan” kopte de PZC. “FunFest brengt allerlei kunstvormen bijeen midden in de polder” schreef 3VOOR12 Zeeland en “Bijzondere figuren bezoeken FunFest” plaatste De Bevelandse Bode op de voorpagina.

Erg geslaagd voor Stichting FunFest was de samenwerking met de DJ’s van FIJN-events (Janick Megroot en Eric Clement) die de techno-area verzorgden en de samenwerking met Kunstbende Zeeland waarvan de jonge talenten onder begeleiding van Rob Maaskant een prachtige theaterbeleving verzorgden op meerdere locaties op het terrein.

FunFest kan echter niet zonder steun! De hele crew bestaat uit vrijwilligers en in de aanloop naar het festival toe voegden vele spontane vrijwilligers zich bij de opbouwclub van het festival. Naast de vrijwilligers kan FunFest ook niet zonder financiele steun, dit jaar o.a. van de Provincie Zeeland, Culturele Raad Goes en Goes Marketing.

Wij genieten volop na en zijn alle vrijwilligers, bezoekers en sponsoren enorm dankbaar voor deze mooie editie.

Tot volgend jaar!

Liefs,
De FunFest-Crew

Pin It on Pinterest

Share This