Op zaterdag 23 april 2016 gaan wij voor het eerst een FunFest Pop-up Markt organiseren, genaamd ‘Tussen Kunst & Iets’, in en om het atelier in Het Raadhuis te ‘s-Heer Arendskerke, al jaren de bouwplek van FunFest.

Het hoofddoel is het publiek laten kennismaken met de activiteiten omtrent kunst en creativiteit die al enkele jaren in het atelier plaatsvinden. Exposities door diverse lokale kunstenaars, de onthulling van een nieuw kunstwerk door Stefan Thelen (HINT: de grootste leugenaar van de hele wereld!) en workshops betreffende decorbouw FunFest Outdoor 2016. Alle activiteiten worden omringt door muziek, kraampjes met locale kunst en ambachten, food, drinks, theater en entertainment. De pop-up markt is gratis toegankelijk en geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Om 14.00 uur zal wethouder van cultuur Loes Meeuwisse het logo van Atelier Het Raadhuis én het nieuwe kunswerk van Stefan Thelen, bekend van de Duif-mural(s) in Goes, officieel onthullen!

Atelier Het Raadhuis en atelier-houders
Sinds Gerard Verkerke enkele jaren terug beheerder werd van het voormalige gemeentehuis midden op ’s-Heer Arendskerke, is het gebouw een bruisende werkplek voor kunstenaars en ambachtslieden. Naast Gerard Verkerke zelf maken ook Barre Verkerke, Mathisse Arendsen, Thierry Jaminon en Stefan Thelen dagelijks gebruik van het atelier. Al sinds het begin is het atelier de vaste bouwplek van Stichting FunFest. Op de markt zullen alle atelier-houders op hun eigen manier invulling geven aan het Tussen Kunst & Iets event.

Pop-up markt
Op het terrein van Atelier Het Raadhuis, Raadhuisstraat 9 te ’s-Heer Arendskerke, zullen kraampjes staan waar creatieve producten kunnen worden verkocht en tentoongesteld.* Doel van de markt is dat de inwoners van ’s-Heer Arendskerke en daarbuiten kunnen kennismaken met het atelier en wat er allemaal te doen is. Daarnaast zal er een programma zijn met doorlopend theater, muziek, eten en drinken. Om 14.00 uur zal wethouder van cultuur Loes Meeuwisse aanwezig zijn voor de officiële onthulling van het logo voor Atelier Het Raadhuis én het kunstwerk ‘de grootste leugenaar van de wereld’, gemaakt door Stefan Thelen.

* meld je aan voor een kraam!
Kom je uit ’s-Heerarendskerke en omgeving en heb je wat moois te verkopen of tentoon te stellen? Meldt je aan voor een kraam op de markt. Aanmelden kan tot 31 maart 2016 via info@funfest.nu. Definitieve deelnemers ontvangen direct bericht.

Meer info: www.atelierhetraadhuis.nl

> ga naar event op deze site
> ga naar meer informatie voor pers

Pin It on Pinterest

Share This