Soms kan je het maar beter aan anderen overlaten hoe geweldig een feestje was. Na afloop van FunFest Indoor op 7 november 2015 plaatse 3VOOR12 een recensie waar we van blozen zo mooi!

“Inmiddels heeft het uit de hand gelopen verjaardagsfeest van Barre Verkerke, Funfest, een heuse cultstatus in Goes en omstreken. Vandaag is de laatste keer dat het in ‘t Beest wordt gehouden, hierna zal Funfest zich namelijk richten op de outdoor edities.

De geprogrammeerde artiesten zijn natuurlijk om je vingers bij af te likken, maar ook de aankleding is wederom weer fantastisch. Bij aankomst is het thema van de avond ‘licht’ al terug te zien op de voorgevel van ‘t Beest: spacy visuals worden precies om de kozijnen heen geprojecteerd. Binnen is de filmzaal omgetoverd tot een grote fotobooth waar je omringd door lasers en lampjes met je mede Funfesters. Binnen is het ‘t Beest on drugs. De kubus van de horrorklassieker Hellraiser is nagebouwd en wordt later gebruikt/getest (“We hebben dit ding nog nooit gebruikt!”) voor een licht- en geluidshow. Er zijn enorme vogels die oplichten als de blacklights die in de gehele zaal hangen aangaan. Om nog maar van het publiek, de Funfesters, te zwijgen. Feestgangers kunnen zich aan de bar laten schminken en de verf licht op onder de blacklights. We zien de meest kunstzinnige dingen, maar ook clowns, tijgers en ondode mensen rondlopen…”

> lees de hele recensie

Pin It on Pinterest

Share This